Micky Taylor

Een fascinatie voor eten en drinken heeft Micky altijd al gehad. Van een oer barbecue in Afrika tot culinaire hoogstandjes in Limburg. Neem dit samen met zijn creative brein, ervaring en perfectionisme en er is geen culinaire ervaring die hij niet tot een succes kan maken. Zijn manier van werken is kort samen te vatten: met hart en ziel!

Jeroen Machielsen

Talent? Je moet gewoon hard werken. Passie en inzet gaan bij Jeroen samen. Als hij iets niet kan, dan probeert hij het gewoon uit. Geen toeters en bellen. Dat past bij zijn karakter: lekker zelf aan de gang gaan, een eigen stijl ontwikkelen. Als je werkt met hart en ziel, vanuit het gevoel, is alles speciaal. Het gaat om passie. Je moet geloven in wat je doet. Jeroen is een gevoelsmens, een storyteller met een verhaal dat klopt.
Wat wij geloven

Wat wij geloven

Wij zijn perfectionistisch, als mens en als food professional. Wij zijn ervan overtuigd dat details het verschil maken. Onze culinaire creativiteit is altijd perfect in lijn met uw evenement. Stijlvol en authentiek. Intiem, maar evengoed op grote schaal. Taylor Made staat garant voor een hands-on benadering van uw bijzondere dag: organisatorisch sterk, origineel, maar steeds nuchter realistisch en passend bij uw waarden en budget. Op die manier wordt uw bijzondere dag een fusie van bruisende ideeën. Een ‘once in a lifetime’-gebeurtenis waar verbeelding & knowhow elkaar kruisen… Samen laten we op uw gasten een onvergetelijke indruk na.

Proef onze passie