Feesten & Evenementen

We love a good party. En bij een goed feest hoort goed eten, dat perfect aansluit bij de setting, sfeer en gevoel. Wij stemmen graag met u de culinaire invulling af. Of u nu groots uw 50e verjaardag viert of voor een klant een speciaal event concept opstelt. Altijd op maat gesneden. That’s right, Taylor Made.
Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl
Wedding-Linda&Dion-537 (1)

Bruiloften

Mijlpalen zijn er om slingers aan op te hangen! Een bruiloft is voor velen de grootste mijlpaal, één waarbij de culinaire beleving de bijzondere en persoonlijke versiering is. Wij weten inmiddels door jaren ervaring hoe nauw dit luistert en gaan dan ook graag met u om de tafel zitten. Alles moet namelijk passen die dag, dus over de grenzen van kunstige tafels, fijnzinnige gerechten en vrolijke beats heen, verzorgen wij deze schitterende dag.

Foodstations

Buffetten zijn verleden tijd. Geen dampende chafing dishes en overdadige schalen met salades. Wij maken het eten waar u bij staat, made to order, Taylor Made. Wij werken met de beste producten met een kleinere impact op het milieu, die met zorg en a la minute voor u worden bereid. Met enkele specialistische foodstations creëert Taylor Made voor elke gelegenheid de perfecte food-experience.
Hasta la Pasta...
Foto: Nathan Reinds // www.nathanreinds.nl

Fooddesign

Creativiteit zit in het DNA van Taylor Made, het liefste schetsen we iets helemaal  speciaal voor u. Wij werken voor vooraanstaande merken uit wereld van food & drinks en bedenken manieren om producten en merken perfect tot hun recht te laten komen. Die ideeën demonstreren we graag op een beurs of event.